^Naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Clubhuis De Spetter

De leden van de vereniging zijn op de volgende dagen van harte welkom in het clubhuis.

Donderdag:
Na de training van de waterpoloërs.

Vrijdag:
Na de jeugd- en mastertraining. Om de 4 weken is er een snackavond in het clubhuis. Zie de algemene agenda voor de data.

Zaterdagen en zondagen:
Tijdens en na de waterpolo- en zwemwedstrijden.

Diverse dagen na de aquajogtrainingen.

Verder wordt het clubhuis gebruikt voor vergaderingen, cursussen, jurybijeenkomsten voor aanvang van wedstrijden etc.
Informeer bij mevrouw Cora Ham via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien je met je afdeling gebruik wilt maken van het clubhuis.
Het clubhuis kan uitsluitend gebruikt worden voor activiteiten aangaande ZV de Bron.

Het clubhuis wordt door vrijwilligers verzorgd. Laat uit respect voor hen het clubhuis altijd netjes achter.


nix18

Zoals bekend mag vanaf 1 januari 2014 aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol meer worden verkocht. Deze regel heeft ook betrekking op sportkantines en clubhuizen van verenigingen en geldt dus ook voor Z.V. de Bron. Doorgeven van alcohol door 18 plussers aan jongeren onder de 18 is eveneens verboden. We rekenen erop dat iedereen zich aan de regels houdt.
Ook mogen jongeren tot hun 18e geen alcohol bij zich hebben in het openbaar. Jongeren onder de 18 jaar zijn strafbaar als ze in openbare gelegenheden wel alcohol bij zich hebben.
Via deze mededeling op onze website willen wij u duidelijkheid geven over de gevolgen van deze wetswijziging voor het alcoholbeleid wat dus ook geldt voor clubhuis De Spetter van Z.V. de Bron.

Belangrijke regels zijn:
- Aan personen beneden de 18 jaar mag geen alcoholische drank verkocht worden. De leidinggevenden en de barvrijwilligers moeten de leeftijdsgrenzen voor leden en bezoekers in de gaten houden.
- De verstrekker is in overtreding als in strijd met de leeftijdsgrenzen geschonken wordt. Ook de (te jonge) jongere die de drank krijgt is strafbaar. Dat is de jongere ook wanneer hij/zij alcohol bezit. In dat geval moet hij/zij de drank inleveren en zal een gesprek volgen. Hierbij zullen ook de ouders van de jongere worden uitgenodigd.
- In clubhuis De Spetter zal duidelijk worden aangegeven dat er aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol zal worden geschonken.
- De gemeente kan op handhaving van deze wet steekproefsgewijs gaan controleren. Dit betekent o.a.: voor het drinken van alcohol in het openbaar krijgen jongeren van 16 tot 18 jaar een boete van € 90,-. Jongeren onder de 16 jaar krijgen de helft opgelegd: € 45,-. Mocht de controle in clubhuis De Spetter plaatsvinden, dan kan Z.V. de Bron een boete van € 1360,- opgelegd krijgen als blijkt dat er alcohol geschonken is aan jongeren onder de 18 jaar.
- Z.V. de Bron zal de boete(s) verhalen op de ouderen, als blijkt dat zij aan jeugd beneden 18 alcohol gegeven hebben.

Wij, als bestuur, realiseren ons dat deze wijziging alleen kan worden uitgevoerd en gehandhaafd met de volledige medewerking van onze leden! Wij rekenen op u!!!

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Als u nog vragen heeft, kunt u deze mailen naar het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en/of beheerder clubhuis De Spetter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Met vriendelijke groet,
Z.V. de Bron

Copyright © 2001-2019 -- Z.V. de Bron
Alle rechten voorbehouden


Facebook twitter